*External link to the Japanese website
**External link to the website except written in Japanese
About 7 p.m. I followed my brother to Kita-senju (北千住) because there he wanted to look for hiking shoes
About 8 p.m. we went to Matsudo (松戸) in order to challenge aburasoba at Tonikaku (兎に角).
There were fewer customers waiting in line than usual maybe because it was raining lightly.
At last I chose extralarge-sized aburasoba (油そば特盛り) (950 yen) as well as my brother.
It was very delicious at first but I got fed up with the taste gradually while I was eating it.
I would not choose it but tsukemen next time.
May 22, 2011
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15日のコメに返答どうもありがとうございます。
ReplyDeleteそして今回の記事でうんざりする味と書いてあるではないですか。
15日の写真ではとてもおいしそうに見えますけどね。
あぁ、ラーメンが食べたい...
To Mr.S,
ReplyDeleteうんざりするというほどではありませんが(それは英語と日本語とのニュアンスの違いでしょう)、食べている途中で味に飽きてくるとは感じました。旨いことに間違いはないと思いますが、特盛で食べるものではないかもしれません。
油そばをメインにして他にご飯などを食べるようにすれば飽きることなくおいしくいただけるということでしょうか。そもそもこの店にご飯があるかは知りませんが(^_^;)
ReplyDeleteそして写真は見る時間によって印象が違うのだと感じますね。
というのも、15日のコメントでは「胃にきそう」と書き、今日の午後では逆のコメントを残しています。
空腹時に見ると「胃きそう」な絵であり、小腹が空いたときに見るとおいしそうに見えるのかもしれないですね。
まぁ、わたしだけ感じることなのかも知れないですが(笑)